Vent venligst ...


Loading...
Teknisk Dokumentation
Hjemmesider

Faktura

Her er en oversigt over vores fakturamoduler.

Med ePays fakturamoduler kan du sende fakturaer til dine kunder, som de kan betale online. Vi har selv udviklet alle modulerne fra bunden.

Oversigten nedenfor viser, hvilke funktioner modulerne understøtter, og ved at klikke på et modul, kan du se vores vejledning til det. Et stort ’i’ ud for modulet markerer, at der er noget ved dette modul, du skal være særligt opmærksom på.


Leder du efter Klarna?

I vores tekniske dokumentation kan du læse mere om fakturabetaling med Klarna

Har du spørgsmål?
Vores vejledninger viser detaljeret, hvordan du installerer og bruger hvert modul. Ellers må du meget gerne kontakte os med dit spørgsmål.

Note: 
Vi har nedjusteret antallet af moduler vi understøtter, det vil sige nogle moduler supporteres og opdateres løbende, nogle moduler supporteres, resten supporterer vi ikke længere, men vores versioner er stadig tilgængelige til de merchants der ønsker dem.


Supporteres men opdateres ikke:

e-conomic

Supporteres IKKE:

Wordpress Fakturamodul, Joomla Fakturamodul, TYPO3 Fakturamodul


Vi har kun mulighed for at supportere hvis der er tale om en standalone installation, og vi kan reproducere fejlen, dvs. i skal gerne kunne reproducere jeres fejl uden andre 3. parts moduler aktive.

Modul Nyt betalingsvindue Multi-sprog/-valuta Mobilbetalinger
Modulet understøtter diverse mobile platforme som smartphones, tablets, m. fl. Betalingsformularen tilpasses automatisk den platform, som din kunde bruger. Dette er ikke en betalingsform via sms eller lignende.
API/Webservice
Hvis modulet understøtter API, kan du behandle betalinger direkte fra dit shopsystem. Dermed behøver du ikke logge ind på ePay-administrationen for at hæve, kreditere eller slette betalinger.
Pålæg gebyr
e-conomic
WordPress Fakturamodul
Joomla Fakturamodul
TYPO3 Fakturamodul