Vent venligst ...


Loading...
Teknisk Dokumentation
Hjemmesider

Webshop-moduler

Her kan du se alle vores betalingsmoduler til webshops.
Hos ePay udvikler vi selv vores betalingsmoduler fra bunden, og vi var de første i Danmark, der gjorde det; vi ved, hvad vi laver.

På listen kan du se, hvilke funktioner hvert modul understøtter, og du kan klikke på det enkelte modul for at se vores vejledning til det. Det store ’i’ ud for nogle moduler betyder, at der er noget, du skal være særligt opmærksom på ved dette modul.

Er du i tvivl om noget?
Vores guides viser udførligt, hvordan du installerer og bruger hvert modul. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os med dit spørgsmål.

Note:
Vi har nedjusteret antallet af moduler vi understøtter, det vil sige nogle moduler supporteres og opdateres løbende, nogle moduler supporteres, resten supporterer vi ikke længere, men vores versioner er stadig tilgængelige til de merchants der ønsker dem.


Supporteres og opdateres løbende:

Magento 1, Magento 2, Prestashop, WooCommerce, Shopify


Supporteres men opdateres ikke:

osCommerce, Joomla Faktureringsmodul, e-conomic fakturamodul, Tea Commerce, HikaShop, DanDomain, Dynamicweb, WordPress e-Commerce, SmartWeb og wannafind


Supporteres IKKE:

OpenCart, ZenCart, VirtueMart, Übercart, Drupal Commerce, Jigoshop, MarketPress, Tea Commerce, nopCommerce, Ecwid


Vi har kun mulighed for at supportere hvis der er tale om en standalone installation, og vi kan reproducere fejlen, dvs. i skal gerne kunne reproducere jeres fejl uden andre 3. parts moduler aktive.

Modul Nyt betalingsvindue Multi-sprog/-valuta Mobilbetalinger
Modulet understøtter diverse mobile platforme som smartphones, tablets, m. fl. Betalingsformularen tilpasses automatisk den platform, som din kunde bruger. Dette er ikke en betalingsform via sms eller lignende.
API/Webservice
Hvis modulet understøtter API, kan du behandle betalinger direkte fra dit shopsystem. Dermed behøver du ikke logge ind på ePay-administrationen for at hæve, kreditere eller slette betalinger.
Pålæg gebyr
Magento
PrestaShop
OpenCart
Shopify
Notice: We have two solutions for Shopify. Click here for a solution that supports the new payment window, 3D Secure and mobile payments.
osCommerce
ZenCart
VirtueMart
Übercart
Drupal Commerce
WooCommerce
WP e-Commerce
Jigoshop
MarketPress
Tea Commerce
HikaShop
DanDomain
Kræver tilkøb hos DanDomain
nopCommerce
Dynamicweb
Ecwid